SERVICE-ÆNDRING I KLINIKKEN

Den 01.03.19 ændres åben konsultation således at det kun er muligt at komme til blodprøvetagning i tidsrummet kl. 08.00 – 09.00.
Der vil IKKE, som tidligere, være mulighed for trådfjernelse, vaccinationer, injektioner o.lign. ved sygeplejersken uden forudgående tidsbestilling.

Der er forsat mulighed for at komme til akut lægekonsultation uden forudgående tidsbestilling i tidsrummet fra kl. 8.00 til 11.30. Du vil som patient typisk blive vurderet at en sygeplejerske først.


 PRIVATLIVSPOLITIK

I forbindelse med EUs Databeskyttelsesforordning har vi opdateret vores privatlivspolitik – se mere under punktet “Kontakt”


Sovepiller og beroligende medicin

I klinikken har vi valgt at sætte fokus på sovemedicin og beroligende medicin
Efter vejledning fra Sundhedsstyrelsen vil ordination og fornyelse af recepter fremover skulle ske ved personlig konsultation. Konsultationen vil ikke kunne ske over internettet eller pr. telefon


KLINIKKEN TILBYDER AKUPUNKTUR – se mere her

 


GOD SERVICE I KLINIKKEN

Der er dagligt mulighed at komme til akut konsultation uden forudgående tidsbestilling i tidsrummet fra kl. 8.00 til 11.30. Du vil som patient typisk blive vurderet at en sygeplejerske først.
Fra 01.03.19 ændres åben konsultation således at det kun er muligt at komme til blodprøvetagning i tidsrummet kl. 08.00 – 09.00.